SkinQueen™ IPL Szőrtelenítő

(16 vásárlói értékelés)

29 990 Ft

1-3 munkanapos szállítás

Prémium minőség

Biztonságos fizetés

Elfogyott

Hatékony, fájdalommentes, tartós

Felejtsd el a gyantázás és epilálás okozta kellemetlen perceket. Ne borotváld többet 3-4 naponta a lábadat, hogy magabiztosan érezd magad egy shortban. Bármely testrészed percek alatt kezelheted, mindezt saját otthonod kényelméből. A legjobb az egészben, hogy nincsenek rejtett költségek. Nincs szükség cserére vagy újratöltésre!

Epilátorunk klinikai minőségű technológia felhasználásával készült. A biztonságos és hatékony otthoni szőrtelenítéshez lett kialakítva. Élvezd az IPL technológia nyújtotta előnyöket, amely segít bársonyossá varázsolni a bőrödet akár 8 hét alatt.

Mi az IPL?

Az IPL (intenzív pulzáló fény) technológia fényimpulzusokat bocsát ki, melyeket a sötét szőrszálak hő formájában elnyelnek. Minél világosabb valakinek a bőre és sötétebb a szőrszála, annál hatékonyabb az elnyelődés. A világos bőr azonban nem feltétele a készülék alkalmazásának, sötétebb, kreol bőrűek egyaránt használhatják.

A szőrökön keresztül a hő eljut a szőrtüszőbe, annak roncsolásával előidézi a hullást és gátolja a növekedést. A fényimpulzusok hatására a szőrszál nyugalmi fázisba kerül, a szőr természetes módon fokozatosan kihullik. A szőrszálak növekedésében különböző fázisok váltják egymást. A kezelést többször meg kell ismételni, hogy minden szőrtüszőt képes legyen stimulálni az epilátor.

Biztonságos?

Számos klinikai tanulmány bizonyítja, hogy az IPL technológia biztonságos és hatékony a szőreltávolítás során. Ezen tényeknek köszönhetően rendkívül népszerű készülék lett az otthoni és a klinikai epilálás során.

A tartós hatás eléréséhez nagyjából 6-10 kezelés szükséges. Szőr- és bőrtípustól függően megeshet, hogy elegendő 4-6 kezelés is a kívánt eredményig. A kényelmes használathoz hozzájárul az automata mód, melynek segítségével csakis az epilált bőrterületre szükséges koncentrálnod. Ha kisebb bőrfelületet (bikinivonal, arc) szeretnél kezelni rendelkezésedre áll manuális mód is, mely segítségével te döntheted el, hogy mikor bocsásson ki fényt a készülék.

5 fokozatot különítünk el, melyek segítségével az intenzitást állíthatod, annak függvényében, hogy mely testrészeten szőrtelenítessz. Javasoljuk, hogy első alkalommal az 1-es fokozatot válaszd ki. Az egyes testrészeiden is érdemes odafigyelni arra, hogy az érzékenyebb bőrterületekre (száj környéke, intim területek stb.) egy alacsonyabb fokozatot válassz.

Mondj búcsút a fájdalomnak

A szőrtelenítés ezen módjának a hatalmas előnye a gyantázással és epilálógépekkel szemben az, hogy akár kellemes érzésnek is mondható. A fénysugarak által keltett hőhatás egyáltalán nem okoz fájó érzést.

Elfogyott

Milyen gyakran epiláljak?

1-3 Hét

Heti 2 alkalommal

A szőr természetes hullásnak indul

4-5 Hét

Hetente egyszer

A szőr elkezd láthatóan ritkulni

6-8 Hét

Kéthetente egyszer

Az epilált területen megmaradt pár szőrszál is kihullik

8-12 Hét

Csupán látható szőrnövekedés esetén

Tökéletesen selymes bőr

Elfogyott

SkinQueen™ IPL Szőrtelenítő termékről 16 értékelés

  Biró GusztávnéIgazolt vásárló
  Még próbálom, remélem jó lesz.
  Hasznos?
  0 0
  EdinaIgazolt vásárló
  Teljesen jó a 4. hétre az eredmény nagyon jó
  Hasznos?
  0 1
  SáraIgazolt vásárló
  1. használat után tökéletes az eredmény csak ajánlani tudom, a csomagolása tökéletes
  Hasznos?
  0 2
  Hegedüs KatalinIgazolt vásárló
  A szállítás és csomagolás korrekt. Csupán néhány alkalommal használtam és úgy látom hatásos.
  Hasznos?
  2 0
  Edit
  Tetszik. Mèg hatást nem látok, csupán pár alkalommal használtam.
  Hasznos?
  0 1
  LucaIgazolt vásárló
  Nem tudom megbocsátani magamnak, hogy nem rendeltem meg előbb. Nagyon egyszerűvé vált a szőrtelenítés, egyáltalán nem nyűg, így, hogy nem fáj sokkal s...More
  Nem tudom megbocsátani magamnak, hogy nem rendeltem meg előbb. Nagyon egyszerűvé vált a szőrtelenítés, egyáltalán nem nyűg, így, hogy nem fáj sokkal szívesebben állok neki.
  Hasznos?
  1 0
  SáraIgazolt vásárló
  2 hónapja használom a gépet, annyira boldog vagyok az eredménnyel. Óriási változás volt ez a mindennapjaimban, nagyon egyszerű használni és a borotvál...More
  2 hónapja használom a gépet, annyira boldog vagyok az eredménnyel. Óriási változás volt ez a mindennapjaimban, nagyon egyszerű használni és a borotválással vagy a gyantázással össze sem lehet hasonlítani! Egyáltalán nem fájdalmas.
  Hasznos?
  1 0
  BettinaIgazolt vásárló
  Az elért hatás jó, csak vezetékkel működik, nem elemes
  Hasznos?
  1 1
  SkinQueen™ IPL Szőrtelenítő photo review
  SkinQueen™ IPL Szőrtelenítő photo review
  SkinQueen™ IPL Szőrtelenítő photo review
  +1
  BoglárkaIgazolt vásárló
  A csomag időben megérkezett, a készülék olyan, mint a képeken. Várom az eredményét a kezelésnek!
  Hasznos?
  0 0
  SkinQueen™ IPL Szőrtelenítő photo review
  DorkaIgazolt vásárló
  Időben megérkezett a csomag. Féltem, hogy fájdalmas lesz a használata, de egyáltalán nem fáj a meleg érzés szőrtelenítéskor.
  Hasznos?
  2 0
  Réka
  Minden kérdésemre készségesen és gyorsan válaszoltak, köszönöm!
  Hasznos?
  8 5
  DiaIgazolt vásárló
  Nagyon gyors kiszállítás.
  Hasznos?
  3 2
  VirágIgazolt vásárló
  Még csak 5ször használtam (heti egyszer), de már nagyon ritkult a lábamon a szőr. Ne fogd meg a lámpát, ha auto módban van, mert a kezeden is villan. ...More
  Még csak 5ször használtam (heti egyszer), de már nagyon ritkult a lábamon a szőr. Ne fogd meg a lámpát, ha auto módban van, mert a kezeden is villan. Tökéletes termék, nagyon jó áron!
  Hasznos?
  6 2
  ZsófiaIgazolt vásárló
  Nagyon hamar megérkezett a csomag. A 2. használat után látok már változást, bár ez lehet, hogy azért van, mert nagyon világos bőrű vagyok és sötét a s...More
  Nagyon hamar megérkezett a csomag. A 2. használat után látok már változást, bár ez lehet, hogy azért van, mert nagyon világos bőrű vagyok és sötét a szőröm. Nagyon boldog vagyok, hogy már nem kell gyantáznom.
  Hasznos?
  5 2
  ZsoltIgazolt vásárló
  Édesanyámnak rendeltem, nagyon örült neki
  Hasznos?
  2 3
  SkinQueen™ IPL Szőrtelenítő photo review
  SkinQueen™ IPL Szőrtelenítő photo review
  SkinQueen™ IPL Szőrtelenítő photo review
  +1
  KataIgazolt vásárló
  A szőrtelenítő olyan, mint a weboldalon. Kétszer használtam, még nem látok változást.
  Hasznos?
  6 4
Mondd el a véleményed
Az értékelésed hihetetlenül fontos számunkra, hiszen a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztjük a termékeink. Ez teszi lehetővé, hogy a lehető legjobb termékeket biztosítsuk számodra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük