Kérdezz tőlünk bármit

Szállítás és fizetés

Termékeinket akár 2 munkanapon belül megkaphatod, a GLS futárszolgálat általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között.

Külföldi rendelés esetén a szállítás 4-5 munkanapot vesz igénybe.

Sikertelen kézbesítés esetén e-mail értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, de akár címet is módodban áll változtatni.

Ha nem eszközölsz semmilyen változtatást, akkor a futárszolgálat két munkanapon belül ismét megkísérli a küldemény kézbesítését az eredeti címre.
(Ha nem látod a GLS levelét, akkor lehet, hogy spam vagy a promóciók mappában landolt.)

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét): Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. 

Bankkártyás fizetés: Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankkártyáddal.

990 Ft, viszont a szállítás Magyarországon 10.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

Igen, a SkinQueen.hu webáruházban lévő összes termékre 30 napos pénzvisszafizetési, illetve cseregaranciát vállalunk. Amennyiben valamilyen okból nem lennél elégedett a termékkel küldj egy e-mailt a info@skinqueen.hu e-mail címre.

Skinqueen™ IPL szőrtelenítő

Teljes mértékben! Számos kutatás bizonyítja, hoyg az IPL technológia biztonságos és hatékony a szőrtelenítés során. Ezen a tényeknek köszönhetően rendkívül népszerű szőrtelenítési mód lett az otthoni epilálás során és a klinikákon egyaránt.
Talán az egyik legnagyobb előnye a szőrtelenítés ezen módjának, hogy egyáltalán nem fáj. Vásárlóink visszajelzései alapján azt tapasztaltuk, hogy az alacsonyabb intenzitási módokban nem éreztek semmit a szőrtelenítés során. 4-es, 5-ös intenzitási szinten csípés szerű meleg érzésről számoltak be.
Bármely testrészeden alkalmazhatod a SkinQueen™ IPL szőrtelenítőt, beleértve az intim területeket és az arcodat is. Ennek ellenére semmiképpen sem javasoljuk, hogy a szemed körül szőrteleníts a készülékkel. Az erős fény látáskárosodást okozhat.
A legtöbb vásárlónk 3-4 hét után már megfigyelte a kezelés okozta változásokat, átlagosan 8 hét szükséges a legjobb eredményhez. Ez után már csak utókezelésekre van szükség. A szőrtelenítés hatásosságát befolyásolja a használó bőr- és szőrszíne. Világosabb bőrűeknél hamarabb láthatóak már a változások. A világosabb szőrszín, vagy a sőtétebb bőrszín mellett több kezelés is szükséges lehet a kívánt hatás eléréséhez.
Azt javasoljuk, hogy a kezelt bőrfelületet védje az erős napfénytől legalább 24 óráig, ez azonban semmiképpen sem jelenti azt, hogy nem tartózkodhat a szabadban szőrtelenítés után.
Nincsen olyan információ birtokunkban, ami arra mutatna rá, hogy bármilyen káros hatása lenne a SkinQueen™ IPL szőrtelenítőnek a terhes, vagy szoptató nőkre nézve. Ennek ellenére elővigyázatosság szempontjából azt javasoljuk, hogy a készülékünket ne használja, amennyiben terhes, vagy szoptat.
Igen, azt javasoljuk, hogy borotváld le a bőrödet a szőrtelenítés helyén kezelések előtt. A borotválás hatására a szőr megfelelő hosszúságú lesz ahhoz, hogy a kibocsátott fény pontosan a szőrtüszőhöz jusson el. A borotválással meggátolhatod, hogy a fény hatására égésnyom keletkezzen a bőrödön.
Igen, teljesen normális. Ahogy a fény energiája melegíti a szőrt megeshet, hogy égett szagot érez. Ez azonban csak azt jelenti, hogy van a bőrén olyan szőrszál, amely nem lett leborotválva. Mielőtt nekiállna a kezelésnek győződjön meg arról, hogy a bőrfelületen levő összes szőrszál le lett borotválva.
A gyantázás és epilálás hatására a szőr teljes hosszúságban eltávolításra kerül a szőrtüszőből, így eltűnik a vezető felülete a fény által keltett hőnek . A kezelés hatékonyságának növelése érdekében azt javasoljuk, hogy ne használd az említett módokat, csupán borotváld le a kezelni kívánt bőrfelületet.

Nem, IPL technológiát használó készülékekkel nem javasolt tetovált bőrfelületet kezelni, azonban a körülötte levő bőrön nyugodtan lehet szőrteleníteni.

Igen, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre, e mellett 1 éves garanciát biztosítunk a SkinQueen™ IPL szőrtelenítőre (csak rendeltetésszerű használat esetén).

Skinqueen™ vákuumos pórustisztító

Igen, 3 fokozat található a készüléken. A zsíros bőr a legerősebb (3-as) beállítás, míg a száraz bőr a leggyengébb (1-es) erősséget igényli.
Tisztítás előtt győződj meg arról, hogy a pórustisztító kikapcsolt állapotban van. Használhatsz egy puha rongyot, nedves törölőt, hogy megtisztítsd a készüléket. letörölheted alkoholos kendővel is fertőtlenítés szempontjából, csak győződj meg róla, hogy teljesen megszárítottad a tisztítás végeztével. Ne hagyd nedvesen a készüléket, azonnal töröld le róla a vizet vagy vegyszert.
Semmiképpen sem, a SkinQueen™ vákuumos pórustisztítót tiszta, száraz bőrön használd. A bőrre kent krém eltömítheti a készüléket.
Amennyiben használat után nem múlik el a bőrpír a kezelt felületről, akkor túl erős beállítást választottál vagy a bőröd túl érzékeny. Ne maradj egy területen 3 másodpercnél tovább, csúsztasd a készüléket fel és le, hogy megelőzd a bőröd irritálását.
Természetesen, a dobozban találsz univerzális USB töltőt.
Első alkalommal 6 óráig kell a töltőn hagynod a pórustisztítót. A későbbi töltések alkalmával elég 3-6 óráig áramforráshoz csatlakoztatnod.
A  legjobb eredmény eléréséhez így használd a készüléket:
  1. Gőzöld az arcod, hogy kitáguljanak a pórusaid. Egy meleg törölközővel vagy ruhával, forrófürdővel, vagy gőzölővel tudod ezt elérni.
  2. Szárítsd meg az arcod és csak ez után kezdd el használni a SkinQueen™ vákuumos pórustisztítót. Döntsd el, hogy zsíros, normál, vagy száraz bőröd van és ennek függvényében válassz fejet a készülékhez.
  3. Ügyelj arra, hogy csúsztasd a bőrödön a pórustisztítót, ne csak egy helyen tartsd.
  4. Egyhe bőrpír teljesen normális, most meg az arcodat hideg vízzel, hogy újra összeszűküljenek/bezáródjanak a pórusaid.